Boros Ágnes

Térkép

gyógytestnevelő tanár, gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr

 2330 Dunaharaszti, Thököly u. 1.
 Kezdőlap
 Gyógytorna
 Gyógymasszás
 Reflexzóna masszázs
 Fogyasztó masszázs
 Aroma Touch masszázs
 Akupresszúra
 Ceragem masszázs
 BEMER kezelés
 Bioptron kezelés
 Kondicionálás
 Fekvő infraszauna
 Nyirokmasszázs
 Fizikoterápia
 Acu Tape terápia
 Magnetspace testelemző

Kérem hívjanak fel időegyeztetés céljából az alábbi telefonszámon:

(06) 24 490-357

(06) 30 465-8585

boros@pr.hu

 

Cellulitis-szuper-fogyi - Mélymeleg-terápiás fogyasztó masszázs

Emberemlékezet óta a Föld lakosságának jó része érintett az elhízásból adódó és narancsbőr által előidézett egészségügyi és esztétikai hátrányok néha kellemetlen hatásaitól. A túlzott táplálékbevitel (kalóriában mért), az egészségügyi hormon- és anyagcserezavarok, illetve a nem megfelelő életmód (mozgáshiány) miatt kialakult túlsúly és narancsbőr elváltozások megszüntetésére rengeteg kozmetikai és egyéb masszázstechnikai eljárást dolgoztak már ki a szakemberek és a kozmetikusok.

A kívánt hatás eléréséhez nem elegendő csak a masszírozásra hagyatkozni, hanem be kell tartani a kezeléshez ajánlott étkezési és életviteli tanácsokat. Életviteli változtatás alatt sok mozgás, esetleg torna, és sok levegőn való tartózkodás értendő. Az étkezést illetőleg pedig sok zöldségféle fogyasztása - nyers és főtt állapotban egyaránt - javasolt kevés szénhidrát-bevitel mellett.

Hatásmechanizmusa a következő: a kezelés során a masszírozási fogásokat váltva a vivőanyagot bejuttatjuk a szövetek közé, majd fóliával betekercselve, befektetjük az infraszaunába. A vivőanyag hő hatására még mélyebben beszívódik. A vivőanyag és a hő hatására a szövetek vizet veszítenek. Ugyanezt a hatást érjük el a masszírozás utáni intenzív mozgásterápiával.  Ahány kezelést alkalmazunk egy hét leforgása alatt, (minimum három kezelés), annyi hétre prolongáljuk a kezelés hatását! Az első két-három hét után elegendő heti egy alkalommal kezelni addig, amíg a kívánt testsúlycsökkenést el nem érjük.

Javallatai: masszázs általános javallatainál; magas vérnyomás esetén; túlsúlyos, cellulitiszes egyéneknél.
Jó hatással van a stresszes egyénekre, mert a kezelés második részében az infraszauna alatt 25-30 percig az egyén relaxációs állapotban pihen.


++

Boros Ágnes - gyógytestnevelő tanár, gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr - 2330 Dunaharaszti, Thököly u. 1.