Boros Ágnes

Térkép

gyógytestnevelő tanár, gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr

 2330 Dunaharaszti, Thököly u. 1.
 Kezdőlap
 Gyógytorna
 Gyógymasszás
 Reflexzóna masszázs
 Fogyasztó masszázs
 Aroma Touch masszázs
 Akupresszúra
 Ceragem masszázs
 BEMER kezelés
 Bioptron kezelés
 Kondicionálás
 Fekvő infraszauna
 Nyirokmasszázs
 Fizikoterápia
 Acu Tape terápia
 Magnetspace testelemző

Kérem hívjanak fel időegyeztetés céljából az alábbi telefonszámon:

(06) 24 490-357

(06) 30 465-8585

boros@pr.hu

 

CERAGEM jade köves akupresszuúrás masszázságy használata ajánlott a következő esetekben:

gerincproblémákra, cukorbetegségre, szív-és érrendszeri problémákra, mozgásszervi, reumatikus, izületi problémákra, bőrproblémákra (pikkelysömör, ekcéma, gomba), stressz, depresszió, alvászavar, vizelettartási problémákra, krónikus hasmenés, krónikus székrekedés esetén.
 

A CERAGEM® masszázságy kiválóságát tanúsítványok sokasága bizonyítja, immár az Európai Unióban is minősített gyógyászati segédeszköz. Egyesíti a masszázst, az akupresszúrát, továbbá a Jadekövek és az Epoxy karbonlapok által kibocsátott infravörös hõ által fokozza a vérkeringést, szabaddá teszi az energiapályákat (Csí), egyben kellemes, relaxáló érzést biztosít. Ahogy az ágy belsõ fûtött projektora végighalad a hátgerinc vonalán, fellazítja a gerincoszlop melleti izmokat, letapadásokat, tehermentesíti a nyomás alól a porckorongokat. Fellazítja a gerincbõl kilépõ idegszálakat, megszünteti görcsös állapotukat. Helyreigazítja a csigolyákat, feloldja csontok közötti meszesedéseket, lerakódásokat. Az ágynak jelentõs méregtelenítõ hatása is van. A Ceragem kezelések kúraszerű igénybevétele a háti merevség megszünése mellett számos betegségre, szervi problémára rendkívül jótékony hatással van...

Betegségmegelőzésre az ágy használata 4 éves kor felett mindenkinek ajánlott! Hisz a megelőzés mindig sokkal kifizetődőbb, mint a meglévő betegségek gyógykezelése!

++

Boros Ágnes - gyógytestnevelő tanár, gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr - 2330 Dunaharaszti, Thököly u. 1.