Boros Ágnes

Térkép

gyógytestnevelő tanár, gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr

 2330 Dunaharaszti, Thököly u. 1.
 Kezdőlap
 Gyógytorna
 Gyógymasszás
 Reflexzóna masszázs
 Fogyasztó masszázs
 Aroma Touch masszázs
 Akupresszúra
 Ceragem masszázs
 BEMER kezelés
 Bioptron kezelés
 Kondicionálás
 Fekvő infraszauna
 Nyirokmasszázs
 Fizikoterápia
 Acu Tape terápia
 Magnetspace testelemző

Kérem hívjanak fel időegyeztetés céljából az alábbi telefonszámon:

(06) 24 490-357

(06) 30 465-8585

boros@pr.hu

 

A technika négy szervezeti állandó megszólítására lett megalkotva: a stressz, méreganyagok jelenléte, a gyulladás válasz és a vegetatív egyensúly vesztés. Felismerve, hogy ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői, az Aroma Touch Technikát ezeknek a szervezeti állandók kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.

Az Aroma Touch masszázs lépései és a felhasznált doTerra CPTG esszenciális olajok:

1. Aroma Touch masszázs első lépés: stresszkezelés
Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék
Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, rózsafa,fenyőtömjén és a kék varádics keveréke,mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.
Felhasznált olaj: Levendula: enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt
A testre gyakorolt nyugtató hatása és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé.
A stressz tűrő képesség csökkenése "rá van írva" a gerincre, a feszült életet élő embernek a gerincizmai is feszesek. A feszes gerinc következtében csökken a fizikai és lelki alkalmazkodóképesség a világ kihívásaival szemben, romlik a belső szervek vegetatív beidegzésének harmóniája.

2. Aroma Touch Masszázs második lépés: immuntámogatás
Felhasznált olaj: Teafa
Esszenciális olaj: baktérium, csiraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába
Felhasznált olaj: On Guard
Esszenciális olajkeverék: a vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat és a penészt.
Az immunrendszer hatékonyságának alapvető befolyásoló tényezője és "indikátora" a lelki -szellemi egyensúly, ezért a stressz helyzetek- és tényezők tudatos és energetikai feloldása, konfliktus kezelési stratégiák alkalmazása, gondolkodási kultúra fejlesztése energetikai megközelítéssel, oldódási pontok keresése nagymértékben hagyja érvényesülni az öngyógyító rendszer - immunrendszer működését.

3. Aroma Touch Masszázs harmadik lépés: keringés javítás
Felhasznált olaj: Aromatouch
Esszenciális olajkeverék melynek összetevőit a ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula éa a grapefruit a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, izületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.
Felhasznált olaj: Deep Blue
Eesszenciális olaj, mely izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.

4. Aroma Touch Masszázs negyedik lépés: homeosztázis
Felhasznált olajok: Vadnarancs és Borsmenta
Esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és igy a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

 


++

Boros Ágnes - gyógytestnevelő tanár, gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr - 2330 Dunaharaszti, Thököly u. 1.